Om GG-SETUP

 

Fra skærm til hjemmeside

Det hele startede med en smuttur ud i den nærmeste elektronikbutik, hvor der skulle købes en ny gamerskærm. Den gamle skærm havde ikke nok hertz, og nu havde jeg endelig taget mig sammen til at få den skiftet ud.

Forundringen over høje priser og stor variation af produkter, hvor specifikationerne ikke passede sammen, samt manglende vejledning fik mig til at tænke, at dette måtte kunne gøres billigere, bedre og mere simpelt, og der opstod ideen til GG Setup.

Herfra begyndte mange samtaler og tests af produkter fra hele verden for at se hvilke leverandører og fabrikker, der kunne levere varer i en kvalitet, hvor kun det bedste er godt nok.

 

Gaming gjort simpelt

Hvor ofte har du ikke tænkt, at specifikationer vedrørende gamingudstyr er for indviklede og derfor været nødsaget til at se produkt for produkt igennem for at finde et produkt med specifikationer, der passer sammen, hvor du ikke bliver “snydt”? Vores tankegang er, at kun det bedste er godt nok. Derfor mente vi, at det var på tide, der kom en hjemmeside op, hvor man vidste, at alle produkterne har en kvalitet, der er en ægte gamer værdig. Derfor behøver du ikke længere være bange for, at dit indkøb af produkter ikke har de specifikationer, der passer sammen.

 

Bedre og veltænkt gaminggrej

De fleste af os har ofte været nødsaget til at vælge mellem de dyre brands og gaminggrej af lav kvalitet, som forringer vores gameplay. GG Setup indså, at der må være et bedre alternativ, hvor produkterne ikke bare var billige, men hvor de også kunne konkurrere med de store mærkebrands på kvalitet og settings. Derfor tog vi som gamere chancen for startede GG Setup.

 

High end gamergrej behøver ikke at være dyrt

Mange forbinder kvalitet med høje priser. Vi vil prøve at gøre op med den forestilling og dermed skabe et alternativ, der er mindst lige så godt som mærkebrands, men til en pris vi alle kan betale. Vi gør ikke brug af store mærkebrands, hvilket betyder, at vi kan tilbyde high end gamingudstyr til den halve pris af, hvad du ellers ville betale – uden at gå på kompromis med settings og kvalitet.

 

Vi vil meget gerne hjælpe

Vi vil meget gerne hjælpe til gode gamingoplevelser af højeste kvalitet. For at bibeholde kvaliteten på et højt niveau har vi valgt at holde det hele simpelt. Dette kommer til udtryk ved, at vi bevidst har valgt ikke at have for mange produkter på vores side, så det bliver lettere overskueligt for dig at finde netop det produkt, du søger. 

Vi har hverken skjulte settings, fragtpriser eller kortgebyrer, og andre uforudsete gebyrer er heller ikke noget, vi benytter os af. 

Med andre ord; der er intet med småt! 

 

 

 Miljøvenligpakning
TILBAGE TIL TOPPEN